Trainers

Niek de Groot

Niek is naast een echte atletiek goroe, de specialist in alle atletiekonderdelen en eigenaar van het bedrijf Tosport.
Hij is vanaf zijn jeugd al intensief bezig met sport. Na zijn studie aan het CIOS te Sittard stortte hij zich op de atletiek als sportmanager.
Ook was hij werkzaam als coördinator van verschillende succesvolle sportevenementen en maakte hij kennis met het docentschap van de Atletiek Unie, fungeerde hij als bondstrainer hoogspringen en polsstokhoogspringen en ontwikkelde hij verschillende atletiekcursussen en opleidingen binnen de sport.

12 jaar lang was hij te vinden op Papendal waar hij kennis opdeed, zich specialiseerde op het gebied van trainingsleer, sportpsychologie, en sportmanagement. Hij werd gevraagd mee te werken aan verschillende projecten in de sport. Met het nodige enthousiasme schreef Niek de Groot vele ideeën uit, verzorgde hij presentaties en workshops die met groot enthousiasme werden ontvangen. Door sommige cursisten en atleten werd hij de Johan cruijff van de atletiek genoemd.

Naast deze presentaties en workshops ontwikkelde hij ook cursussen op het gebied van videoanalyses en periodisering in de sport die hij tot op heden nog succesvol toepast.
Hij werkt veel samen met bestuurders, trainers en andere coaches van verschillende takken van sport om ze op weg te helpen naar een betere, al dan niet de beste, prestatie.

Niek wil je graag uitnodigen om samen op weg te gaan naar een betere prestatie. Dat kan door mee te doen aan de technische trainingen.
Hierin kan je ook energie tanken voor een beter humeur,  antwoord op de verschillende vragen krijgen, en meer plezier beleven in de atletieksport.
Natuurlijk is het mogelijk op weg te gaan naar een topprestatie.  

Ga jij ook mee op weg naar een betere prestatie, Je bent van harte welkom.

Ton van Hoesel

Deze Hardloper pur sang heeft de duur- en wedstrijdloopgroep onder zijn hoede. Zijn staat van dienst is indrukwekkend en atleten van alle niveau’s zijn bij hem op hun plaats.