10e lustrum Asterix

Op 8 maart 2019 viert Asterix haar 50 jarig bestaan! En dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. De Lustrumcommissie is al een tijdje bezig om voor jullie de leukste activiteiten te plannen, gaafste gadgets te ontwerpen en de meest interessante nieuwtjes te delen via onze nieuwsbrief. Op deze pagina vind je alle informatie je nodig hebt om niks te missen van het Lustrum. En mocht je toch nog vragen hebben? Benader ons gerust!Het grote hoogtepunt van het lustrumjaar van Asterix zal de reünie worden die gepland is op zaterdag 31 augustus 2019! Een mooie gelegenheid om oude bekenden te zien en te proosten op Asterix' 50-jarige bestaan.

Om 14:30 word je ontvangen bij onze eigen kantine en op de atletiekbaan, waar je 's middags weer de mogelijkheid zal hebben om een aantal atletiekonderdelen af te werken en de strijd aan te gaan met de mede-Galliërs. Er is de mogelijkheid om na het sporten te douchen en om te kleden in de kleedkamers gelegen aan de baan.

Behalve sportieve elementen zullen er ook wat ceremoniële en feestelijke elementen aan de dag verbonden zijn. Er wordt een diner geregeld voor iedereen die aangeeft mee te willen eten (€10) en u zult ook de lustrumalmanak deze dag te ontvangen! Verder is er nog de mogelijkheid om het lustrum T-shirt en de Asterix tas te bestellen met dit formulier (de kosten van deze gadgets komen wel bovenop de prijs van de reünie). Meer info wordt voorafgaand aan het evenement gemaild!

Bekijk de lijst met mensen die zich al hebben ingeschreven om te zien wie er al komen, en wie nog zich nog niet ingeschreven hebben. Mocht je zelf nog mensen weten die zich echt moeten inschrijven, vraag ze ook even of ze interesse hebben!

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ET9YUxWYLtMJIGB8wU48J8OhtdqhJntsdYJFm4p_CSg/edit?usp=sharing

En schrijf jezelf natuurlijk ook in met behulp van de volgende link:
https://forms.gle/kuGz7pycXNdkU9gx8

Image

Evenementen

In de kalender hieronder vind je de eerstkomende activiteiten die gepland staan in het kader van het Lustrum. Zorg dat je ze in je agenda zet, dan zien we je daar!

  NOVEMBER 2018  

There are no upcoming events to display at this time.

  NOVEMBER 2018  

Commissie

De Lustrumactiviteiten worden georganiseerd door de Lustrumcommissie. Deze commissie bestaat uit:

  • Robert Bervoets
  • Mirna van Slooten
  • Ramon de Nooijer
  • Iris Houben
  • Rik Hopmans
  • Michiel Ruland
  • Melanie Polderdijk
  • Simone Luijten

Heb je vragen, opmerkingen, tips  of wil je helpen? Laat het ons weten! Naast dat je ons op de training kan aanspreken, zijn we ook bereikbaar via lustrum@asterixatletiek.nl

Image

Media

Facebook pagina: Gedurende het Lustrumjaar zal de Asterix pagina een speciaal Lustrum tintje krijgen. Je krijgt dus het belangrijkste nieuws mee via de huidige pagina

Link Facebook pagina 

Facebook groep: De promotie van activiteiten zal voornamelijk gebeuren via de Asterix groep

Link Facebook groep 

Nieuwsbrief: Wil je helemaal up to date blijven van de laatste nieuwtjes rondom het Lustrum? Meld je dan aan voor de speciale Lustrum nieuwsbrief! Dit kan door te mailen naar lustrum@asterixatletiek.nl.

Sponsoren

Het Lustrum zetten wij niet alleen neer. In samenwerking met onze sponsoren maken we er een mooi feestje van!

Op dit moment zijn er nog geen sponsoren om bekend te maken.